Over ons

 

The place to be in de prachtige Belgische Ardennen. MTB- en motorrijders die van prachtig natuurschoon willen genieten en bij thuiskomst Bourgondisch willen genieten, zijn hier echt op hun plek!

Heb je ook een voorliefde voor eten, drinken en avontuur? Dan ben je bij Philip en Lydia Snoeck aan het goede adres. Zij runnen al jaren met veel plezier Herberg La Vache, in het typische Ardense dorp Warempage.

Als wereldreiziger en afgestudeerd kok, heeft Philip vele internationale gerechten leren kennen. Die hij met liefde bereidt voor onze gasten. Grote stukken vlees of vis in combinatie met de barbecue hebben wel zijn voorkeur. Hij heeft de Herberg met eigen handen gebouwd, samen met hulp van een groep enthousiastelingen. We hebben tegenwoordig een stoere buitenkeuken.

Lydia komt uit een groot Brabants gezin, waar iedereen altijd welkom was en kon aanschuiven. Ze verwent haar gasten met koekjes van eigen deeg of lekkere taarten en gebakjes. Graag toont ze je de Ardennen. Zij is sinds 2011 gediplomeerd massagetherapeute en kan haar gasten op haar massagetafel een ontspannende massage geven.

Vanaf 2 personen ben je van harte welkom. Je kunt je bij Philip en Lydia flink in de watten laten leggen. Er zijn verschillende slaapvertekken in een afzonderlijk gebouw met eigen gezellige “bar”.. Alles wat je nodig hebt, is binnen handbereik.

Mountainbiken in de Belgische Ardennen? Startpunt is natuurlijk Herberg La Vache..!