Mountainbiken Gravelen Wielrennen

Samen Fietsen met Mountainbike Goeroe Frank Gruiters ?

Samen met andere mountainbikers rijden in de mooiste natuur, technische paden, heerlijke singeltracks, stevige klimmetjes en de vetste afdalingen rijden, ga dan mee met een verzorgd weekend van Frank`s MTB Wereld. Frank weet alle paadjes in de omgeving te vinden en daagt je uit om je grenzen te verleggen. Het belangrijkste is, heel veel plezier te hebben en te genieten van het heerlijke weekend.

De combinatie van Frank`s MTB Wereld, de gastvrijheid van onze Herberg en de gezelligheid staan garant voor een topweekend. We hebben sinds 2023 een fijne samenwerking, maar kennen elkaar al jaren. Samen zorgen we voor een onvergetelijk weekend voor onze gasten.

Kijk op de website voor meer info of aan te melden, https://www.franksmtbwereld.nl/reizen-2/reizen/  De volgende weekenden is er nog ruimte om te boeken: 14-16 juni 2024 en het weekend van 18-20 oktober 2024.

 

Gravelen in de Ardennen? Kom dan naar Warempage!  Gravel door de heuvels en tussen de Ardense koeien.
Het gravel netwerk rondom Houffalize & La Roche is zeer uitgestrekt met mooi gravelpaden, karresporen en single tracks. Of je nu 20, 100, of 200 kilometer wil toeren op je gravelbike, dit gebied heeft het! Je kan uren in de bossen vertoeven of juist ‘ten strijde trekken’ in de glooiende velden rondom Bastogne. Met alle tanken en bunkers die je door heel de streek vindt ben je, met een beetje fantasie, weer terug in oorlogstijd. Op een ‘missie’ die zo verrijkt als je eigen verbeelding.

MTB routes Ardennen

Wielrennen in de Ardennen.
Als je na het fietsen terug komt kun je de fiets op een speciale plaats schoonmaken en onderhouden. We hebben een hoge drukspuit om schoon te maken en een plek met luchtdruk aansluiting die uiteraard gratis gebruikt kan worden. Bij aanhoudende droogte krijgt u een emmer met borstel en kan u met water uit de bron de fiets poetsen. Voor de nacht hebben de fietsen een speciaal hok waar ze achter slot en grendel kunnen wachten tot ze weer naar buiten mogen voor nieuwe avonturen

vélomédiane 29 augustus 2015

Ook voor de wielrenner is dit een prima gebied. Claude Criquiélion zelf, had hier in de buurt zijn dagelijkse trainingsronde. Er is elk jaar een tocht van ongeveer 170 km die in het najaar gehouden wordt. Deze trekt echt duizenden deelnemers en die moet je als wielrenliefhebber echt een keer gefietst hebben. Hij komt vlak voor onze Herberg langs.

Kijk op de website voor meer informatie over deze prachtige wielerronde. Als echte wielrenliefhebber wil je deze rit niet missen!