Overige info & tarieven

Weekendarrangement va 01 januari 2024

op vrijdag vanaf 20u ontvangen wij onze gasten en maken kennis. Wij geven u een rondleiding door de herberg en vertellen u onze huisregels, daarna kan u de bagage op uw kamer installeren. Onze gevulde koelkast daagt uit tot het drinken van een lekker Belgisch pint, wijn of frisdrank . Of een heerlijk glas bronwater uit de bron aan de overkant.

Laat u verleiden, ergens in een gezellig zitje in de tuin of op het terras.

Zaterdag, rond de klok van 8u30 hebben we voor u een heerlijk ontbijt klaarstaan, met verse broodjes heerlijk dubbel gerezen brood van de streek en diverse soorten beleg., joghurt met muesli of havermout en een eitje van de kippen van boer Luc. Tijdens het ontbijt maken onze gasten een lunchpakket, waarvoor we repen en zakjes ter beschikking stellen.

U kan ook kiezen voor een uitgebreide picknick, dit willen we dan wel graag op voorhand weten. Hiervoor rekenen we een meerprijs. We houden rekening met bij ons vooraf gemelde voedselallergieën.
Uw gezondheid is ons compliment.

Bij terugkomst op zaterdagmiddag staat de koffie en de thee klaar en hebben we een lekker koekje of taartje, voor de eerste trek.
Rond19u gaan we gezellig met zijn allen aan tafel. Als het mooi weer is, is dat buiten voor een barbecue. Anders koken wij met producten uit de streek, en toveren we heerlijke voedzame en gezonde maaltijden op tafel.

Koffie en thee kan u altijd gebruiken, zonder extra kosten.

Zondag verzorgen we wederom een heerlijk ontbijt voor u, en kan u een lunchpakket maken. Rond 15u verzorgen wij een soepmaaltijd met brood en om 16u nemen we afscheid.
Alle tijden zijn flexibel dus dit is een voorbeeld. Het is dus 3 dagen en 2 nachten.

Bovenstaand programma kost u € 154,50 pp per weekend
(dit is exclusief evt. overige consumpties, buiten koffie en thee die zijn dus gratis )

Onze gasten kunnen eerder aankomen om bv files te vermijden of al vast een stukkie te fietsen of te wandelen. Mits je dan ook de maaltijd in de herberg gebruikt op vrijdag. Dit kan natuurlijk ook op zondag dwz later vertrekken en een maaltijd.

Bijkomende kosten voor een extra maaltijd € 42,50 pp

Een dekbed met hoes en 1 handdoek kan gehuurd worden voor € 14,00 pp per verblijf, je mag ook je eigen dekbed meebrengen of je slaapzak.Er is altijd een kussen met sloop en een matras met overtrek aanwezig.

Zijn de reisplannen afwijkend van het voorbeeld? U kan  ook een 3 daagse door de week boeken.

Gewoon even appen, bellen of mailen en dan komen we er in onderling overleg wel uit!

Betalingsvoorwaarden:

  1. De wijze en datum van betaling van het verblijf staat op de reserveringsbevestiging aangegeven. Bij te late betaling kunnen kosten in rekening worden gebracht. Geen bevestiging ontvangen? Dan heeft u dus geen reservering.
  2. Bij annulering van de reservering binnen 24 uur na boeken worden geen kosten in rekening gebracht.
  3. Bij annulering van de reservering tot 30 dagen vóór de aankomstdatum worden geen kosten in rekening gebracht.
  4. Bij annulering van de reservering tot 15 dagen vóór aankomstdatum wordt 50% van het volledige bedrag van de reservering in rekening gebracht. De datum van de annuleringsmail wordt aangehouden.
  5. Bij annulering van de reservering binnen 15 dagen vóór aankomstdatum wordt 100% van het volledige bedrag van de reservering in rekening gebracht.
  6. Bij no-show wordt het volledige bedrag van de reservering in rekening gebracht.
  7. Bij no-show vindt er geen restitutie plaats.
  8. Wij maken dan een bewijs van betaling zodat u dit bij uw annuleringsverzekering kan insturen.
  9. Als door een externe reden zoals een pandemie bijvoorbeeld de geboekte periode geen doorgang kan hebben, stellen wij een voor om de boeking te verplaatsen. Er kan dan niet geannuleerd worden, niet door ons, niet door onze gasten.