Overige info & tarieven

De Herberg is voornamelijk geopend voor weekend gasten, maar als je door de week bij ons wil verblijven kan dat natuurlijk ook. Als je ons laat weten wat de wensen zijn, komen we samen graag tot iets smakelijks en gezelligs.

Weekendverblijf voorbeeld:

Aankomen op vrijdag van 20u (als onze gasten ervoor kiezen om al een vorkje mee te prikken kunnen ze eerder aankomen.)

Ontvangst en kennismaking, een rondleiding door de herberg en daarna installeren van de bagage. Onze gevulde koelkast daagt uit tot het drinken van een lekker Belgisch pintje, laat je lekker verleiden.

Rond 08.30 hebben we op zaterdagochtend een heerlijk ontbijtbuffet klaarstaan, met verse broodjes heerlijk dubbel gerezen brood van de streek en diverse soorten beleg, yoghurt met muesli of havermout en een vers eitje van buurman/boer Luc. Tijdens het ontbijt kunnen onze gasten een lunchpakket maken, waarvoor we repen en zakjes ter beschikking stellen.

Voor vertrek staat er op het schoolbord op de begane grond al beschreven wat de pot schaft die avond, zodat onze gasten zich erop kunnen verheugen.

Bij terugkomst op zaterdagmiddag staat de koffie en de thee klaar. We hebben daar een lekker koekje of taartje bij, voor de eerste trek.

Rond 19.00 uur gaan we gezellig met zijn allen aan tafel. Als het mooi weer is zitten we buiten met en bij de barbecue. Anders koken wij met producten uit de streek, en toveren we een heerlijke voedzame en gezonde maaltijd op tafel. Die altijd bestaat uit een voor-, hoofd- en nagerecht. Koffie en thee kun je altijd gebruiken, zonder extra kosten:-)

Op de zondagmorgen verzorgen we wederom een heerlijk ontbijt.

Rond 15.00 uur verzorgen wij een soepmaaltijd met brood om je niet met lege maag naar huis te sturen en om 16.00 uur nemen we weer afscheid.

Alle tijden zijn flexibel. Dit is slechts een voorbeeld. We doen alles in overleg en er is weinig wat bij ons niet kan!

Prijs per persoon per weekend is € 124,50 euro. Daar zit eigenlijk alles in. Het enige dat wij vragen is om de overige consumpties aan het eind van het verblijf af te rekenen. De koffie en thee niet. Die krijg je gewoon van ons.

Er kunnen dekbedden incl. hoes en handdoek of slaapzak incl. lakenzak en handdoek gehuurd worden. Zodat je bedje gespreid is als je aankomt.

Zijn de reisplannen afwijkend van het voorbeeld? Gewoon even bellen of mailen en dan komen we er in onderling overleg met de eventuele extra maaltijden wel uit!

Betalingsvoorwaarden:
Direct na de reservering sturen wij een bevestigingsmail. De wijze van betaling staat daarin vermeld. We sturen dan ook de annuleringsvoorwaarden mee.